De materialen op gezondheidsvaardigheden.nl

Categorie: de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Hier op onze website vind je onder 'raadplegen' een groeiende database aan kosteloos beschikbare materialen. Materialen die je als zorgverlener kan inzetten en geschikt zijn voor patiënten of cliënten met beperkte gezondheidsvaardigheden. 

 

Als netwerk, gericht op het delen van kennis, hebben wij geen waardeoordeel. Wij beoordelen de materialen die we op gezondheidsvaardigheden.nl plaatsen dan ook niet op kwaliteit. We streven er naar om bij elk materiaal zo volledig mogelijk te zijn.

 

Laatst gewijzigd: maart 2023 


Materialen op gezondheidsvaardigheden.nl 

Goed om te weten over de materialen: lees hier een korte samenvatting.

 

Op onze website delen we voornamelijk kennis, materialen en toepassingen die kosteloos beschikbaar zijn gemaakt. In sommige gevallen zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de materialen. In die gevallen wordt dat vermeld op onze website.

We benadrukken dat ons netwerk er is om kennis te delen. Betaalde materialen kunnen we op onze website delen voor de volledigheid. We kunnen dit niet veelvuldig promoten. We kunnen ervoor kiezen om een materiaal niet op onze website te plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer hier een kosteloos alternatief voor bestaat.

We kunnen er altijd voor kiezen om het materiaal te verwijderen van de website. Bijvoorbeeld wanneer dit verouderd raakt.


In onze besloten LinkedIn groep mag je altijd zelf nieuws plaatsen. Bijvoorbeeld over een bijeenkomst, over een nieuwe publicatie of een nieuw materiaal. Hier mag je ook vragen stellen of een oproep doen aan de bijna 500 leden in deze groep.  

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen

 

Staat jouw vraag er niet bij? We helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar gezondheidsvaardigheden@pharos.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Meer over de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Lees meer over onze alliantie, de verschillende werkgroepen en de partners
Volg ons ook op Twitter en LinkedIn.

 

Bekijk meer

12 september 2024 | Netwerkbijeenkomst van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Verslag | Netwerkbijeenkomst de Alliantie Gezondheidsvaardigheden 9 april 2024

Nieuwe e-learning: het thema gezondheidsvaardigheden op de kaart zetten in je organisatie