Offline kennis delen

De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk dat bestaat uit ruim 120 partners. Organisaties, instellingen of bedrijven die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid of het voorkomen van ziekten bij mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Een belangrijk doel van de Alliantie is het stimuleren van het uitwisselen van kennis en ervaring en het bevorderen van samenwerking.

Dit doen we offline en online. Hier leer je wat jij kan doen! 

 


Netwerkbijeenkomst de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Twee maal per jaar organiseren wij een netwerkbijeenkomst. Dit is een moment voor partners om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Vaak verzorgen partners presentaties of begeleiden ze werksessies. De netwerkbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en een goed moment om kennis te maken met professionals uit heel het land die zich actief inzetten op dit thema. 

 

Wanneer je zelf dit thema en/of de alliantie onder de aandacht wil brengen, dan kan je gebruik maken van deze presentatie. Bij de Alliantie proberen we het gebruik van gedrukte middelen te beperken. Vind je het fijn om promotiemateriaal te ontvangen, stuur ons een e-mail, dan sturen we dit materiaal naar je toe.


Word lid van een van onze werkgroepen 

Binnen de alliantie bestaan enkele werkgroepen rond specifieke thema’s, waarin kennis wordt verzameld en verspreid en activiteiten worden ontwikkeld. Meer over onze werkgroepen lees je bij 'over ons'. 

 

 

Flyer van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden


Ga je naar een bijeenkomst of congres? Wij hebben enkele flyers beschikbaar. Neem contact met ons op, dan sturen we je enkele toe. 

Meer weten


Bekijk ook onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

 

Bekijk meer

E-learning: Effectieve communicatie in de zorg

Zwangerschap en antistoffen in je bloed

Levensboek voor mensen met een migratieachtergrond en dementie