Over Cathy Hassels Mönning

Cathy studeerde Communicatiewetenschappen in Groningen en rondde haar studie af in Montreal, wat haar tweede thuis werd. Na twee jaar als student bleef Cathy nog negen jaar in Canada, waar ze werkzaam was in de marketing communicatie bij diverse medische bedrijven. Dit zette ze voort in Nederland, waar ze sinds 2004 weer vertoeft.

 

True Blue – Creative Healthcare Communications werd in 2014 opgericht door Cathy, vanuit een sterke behoefte om het verschil te maken voor een zo groot mogelijke groep patiënten. Bij alle projecten staat het belang van de patiënt duidelijk centraal, iets dat in een commerciële omgeving soms uitdagend kan zijn. True Blue heeft als ultieme ambitie om voor elke patiënt een situatie te creëren die vrij is van onduidelijkheid. Cathy dompelt zich graag onder in een specifiek onderwerp, definieert de kernboodschap en presenteert deze zo aantrekkelijk mogelijk. Het liefst buiten de gebaande paden en altijd in de gezondheidszorg.


Doelstellingen op het gebied van Gezondheidsvaardigheden

  1. Bewustwording en informatievoorziening: Ervoor zorgen dat zorgverleners en gelieerde instanties zich bewust zijn  van verschillende niveaus van gezondheidsvaardigheden bij patiënten. Deze groep eveneens op de hoogte brengen van bestaande initiatieven op dit vlak en hun een beeld geven wat zij zelf kunnen doen om gezondheidsverschillen terug te dringen.
  2. De weg vinden: de groep van 1,5 miljoen mensen die minder gezondheidsvaardig zijn helpen hun weg te vinden in de gezondheidszorg.
  3. Op de kaart: het delen van mijn verwondering over het bestaan van dit probleem met een zo groot mogelijk publiek zodat er meer aandacht en begrip komt.

Initiatieven op het gebied van Gezondheidsvaardigheden:

Het onderwerp Gezondheidsvaardigheden ter sprake brengen bij (potentiële) opdrachtgevers en in mijn netwerk.

Partner sinds:

2015

Website:

www.truebluechc.com

Contactpersoon

Cathy Hassels Mönning

cathy@truebluechc.com

06-42334455