27 oktober en 15 november 2022 | Q&A en webinar

Categorie: Agenda

Elk jaar organiseren we vanuit de Alliantie Gezondheidsvaardigheden bijeenkomsten in voor- en najaar. Dit jaar organiseren we een Q&A in oktober, Health Literacy Month. En op 15 november een webinar. 

Ga direct naar: aanmelden.

 

 


Q&A: Gezondheidsvaardigheden: wat kan jij doen?

 

Donderdag 27 oktober tussen 10.00 en 11.00
Door: Coryke van Vulpen (coördinator van de alliantie) Francis Meijners (verzorgt de communicatie voor de alliantie)Oktober is internationale Health Literacy Month, oftewel een maand om extra aandacht te vragen voor gezondheidsvaardigheden. En daarom organiseren wij voor het eerst een Q&A (vraag & antwoord).

 

Tijdens deze Q&A nemen we de tijd om jouw vragen te beantwoorden. We denken graag met je mee over hoe jij binnen jouw organisatie aan de slag kan met gezondheidsvaardigheden. En hierbij kun je natuurlijk ook leren van de andere aanwezigen.  

 

Is jouw organisatie nog niet zo lang partner of denken jullie erover na om je aan te sluiten? Zeker dan kan deze sessie interessant zijn om jullie (verder) op weg te helpen. Je bent van harte welkom!

Deelname is kosteloos. Ga naar: aanmeldenNa aanmelden ontvang je een link om digitaal mee te doen. Wil je alvast een vraag insturen? Dat kan, mail je vraag naar: gezondheidsvaardigheden@pharos.nl  

 

 

Webinar: Praktijkcheck: hoe begrijpelijk is jouw organisatie of praktijk?

Op 15 november tussen 10.30 en 11.30 organiseren we een webinar. Bekijk het programma of ga direct naar aanmelden.


Over de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk waarin uiteenlopende organisaties kennis delen over hoe zij rekening houden met mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Er zijn inmiddels 120 partners aangesloten. Denk aan kenniscentra, onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten, patiëntenverenigingen, beroepsorganisaties en ontwerpers. In onderstaande video leggen we kort uit wie wij zijn en wat we doen:

 

 

Bekijk meer

Proefschrift: Towards tailored medication self-management

Nieuw op onze website: voorjaar 2023

27 juni 2023 | Congres ‘Van zorg naar bewegen’