3 november 2022 | Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal

Categorie: Agenda

Partner BeterDichtbij verzorgt vanuit de BeterDichtbij Academie de bijeenkomst 'Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal'. Speciaal voor communicatieprofessionals. De bijeenkomst is samen met partner Pharos.

 
De bijeenkomst is op donderdag 3 november van 15:00 tot 16:00, online.

Meer informatie en aanmelden via de BeterDichtbij Academie.


Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal

De online sessie is exclusief voor communicatieprofessionals en projectleiders in zorgorganisaties. De sessie is een verdieping op de praktische gids: Begrijpelijk en effectief digitaal communiceren door zorgverleners. Hoe schrijf je begrijpelijk en effectief, ook digitaal? En hoe zorgen we dat zorgverleners digitaal communiceren op een manier die past bij de tone of voice van de organisatie? Het zijn voor veel communicatieprofessionals herkenbare vragen, die ze bovendien steeds vaker krijgen nu de inzet van digitale zorg steeds groter wordt.

In deze online sessie delen we ervaringen, adviezen en handvatten met communicatieprofessionals, die zij direct kunnen toepassen. Na afloop van de sessie weet je wat je zorgverleners kunt adviseren om digitaal ook begrijpelijk en effectief te communiceren, en welke adviezen en middelen beschikbaar zijn om er verder mee aan de slag te gaan.

 

Meer informatie en aanmelden via de BeterDichtbij Academie.

Bekijk meer

Proefschrift: Towards tailored medication self-management

Nieuw op onze website: voorjaar 2023

27 juni 2023 | Congres ‘Van zorg naar bewegen’