Online kennis delen

De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk dat bestaat uit ruim 90 partners. Organisaties, instellingen of bedrijven die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid of het voorkomen van ziekten bij mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Een belangrijk doel van de Alliantie is het stimuleren van het uitwisselen van kennis en ervaring en het bevorderen van samenwerking.

Dit doen we offline en online. 

 


Netwerkgroep de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Op LinkedIn is een besloten netwerkgroep van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. Hierin delen zowel partners als geïnteresseerden, kennis en ervaringen. Word lid

We maakten een korte handleiding voor onze LinkedIn groep.

 

Volg ons op Twitter en LinkedIn  

Ook via social media vragen we aandacht voor gezondheidsvaardigheden. Elke week delen we nieuws, kennis en achtergrond. Gebruik ook #gezondheidsvaardigheden, of tag de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. 
Volg ons op Twitter.
Volg ons op LinkedIn

Nieuwsbrief


Onderaan deze pagina kan jij je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. 

 

Meer weten


Bekijk ook onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

 

Bekijk meer

In gesprek over de laatste levensfase

Wachtkamervideo Rookvrije Zorg

Folder voor vluchtelingen over psychische klachten